1) Αποστολή με Courier ή ΕΛΤΑ

Οι απλές αποστολές και οι αποστολές με αντικαταβολή είναι όλες ΔΩΡΕΑΝ και θα πραγματοποιούνται με υπηρεσία courier ή τα Ελληνικά ταχυδρομία.

Θα μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της παραγγελίας σας από το μενού «Ο Λογαριασμός μου»  καθώς και την πορεία της αποστολής σας μέσω του tracking number της courier το οποίο θα σας αποστέλλεται μόλις είναι διαθέσιμο.

Οι παραπάνω χρεώσεις δεν ισχύουν για αποστολές μεγάλου όγκου. Στην περίπωση αυτή, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περαιτέρω συνεννόηση.

2) Πρακτορείο Μεταφορών

Όταν πρόκειται για ογκώδη προϊόντα ή για παραγγελίες μεγάλου βάρους η αποστολή μπορεί να γίνει μέσω του συνεργαζόμενου πρακτορείου μεταφορών της περιοχής σας  και με χρόνο παράδοσης σε 5-6 εργάσιμες ημέρες από την επόμενη μέρα της παραγγελίας. Σε κάθε περίπτωση, θα ενημερώνεστε ανάλογα από την εταιρεία.

Σε αυτή την περίπτωση δεν γίνεται δεκτή η αντικαταβολή. Καλείσθε να εξοφλήσετε το πόσο της παραγγελίας μέσω πιστωτικής κάρτας, ή μέσω τραπεζικού εμβάσματος στις συνεργαζόμενες τράπεζες.

Παρακαλώ σημειώστε ότι το κόστος αποστολής με πρακτορείο μεταφορών αφορά παράδοση στις αποθήκες του πρακτορείου στην περιοχή σας και παραλαβή από εκεί.

Σε διαφορετική περίπτωση παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα προκειμένου να σας δοθεί προσφορά για παράδοση στο σπίτι σας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή δεν υποστηρίζεται σε αποστολή με πρακτορείο.

3) Αποστολή της παραγγελίας σας με μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας.

Αν επιθυμείτε να σταλεί η παραγγελία σας με μεταφορική της επιλογής σας θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μας ενημερώσετε και να μας δώσετε όλα τα στοιχεία της μεταφορικής εταιρείας που επιθυμείτε.

Το κόστος αποστολής με την δική σας μεταφορικη θα επιβαρυνει εξ ολοκληρου εσάς.

Διεθνείς αποστολές
Οι διεθνείς αποστολές είναι επισης ΔΩΡΕΑΝ, θα πραγματοποιούνται μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομικών Υπηρεσιών  και οι ημερομηνίες παράδοσης σχετίζονται με τους όρους των Ελληνικών Ταχυδρομικών Υπηρεσιών.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον ιστότοπό τους μέσω αυτής της πύλης www.elta.gr/en-us/home.aspx μόλις σας αποσταλεί ο αριθμός παρακολούθησης.

Οι διεθνείς αποστολές δεν περιλαμβάνουν τελωνειακά τέλη και η εταιρεία δεν είναι υπεύθυνη για αυτά.

Για μαζικές παραγγελίες που δεν μπορούν να αποσταλούν ταχυδρομικώς, ενδέχεται να ισχύουν χρεώσεις και η εταιρεία θα επικοινωνήσει μαζί σας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Για παραγγελίες χονδρικής στείλτε email στο info@olivewoodpens.com