Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ή να αλλάξετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της.
Η ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που υποδεικνύεται από τον ταχυμεταφορέα στην απόδειξη.

Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός 15 ημερών, τότε τα OLIVEWOODPENS ενδέχεται να μην την αποδεχτούν.

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εάν τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση όπως όταν τα παραλάβατε σε πλήρη συσκευασία.
Για να αποφύγετε τυχόν ταλαιπωρία, ελέγξτε την κατάσταση των προϊόντων, τη συσκευασία τους καθώς και τον τύπο τους, προκειμένου να εντοπίσετε τυχόν εμφανή ελαττώματα.

Εάν ο λόγος επιστροφής χρημάτων είναι λάθος από την OLIVEWOODPENS, θα επιστραφεί ολόκληρο το ποσό που πληρώθηκε από τον πελάτη.

Εάν ο πελάτης επιθυμεί να επιστρέψει την παραγγελία του χωρίς σφάλμα OLIVEWOODPENS, τα έξοδα αποστολής αφαιρούνται από την επιστροφή χρημάτων.

Σε κάθε περίπτωση, τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που λαμβάνει ο πελάτης. Αυτό σημαίνει:

Δεν πρέπει να υποστούν ζημιά και η συσκευασία τους πρέπει να είναι αυτή που συνήθως συνοδεύει το προϊόν

Να είστε σε άριστη κατάσταση με την εργοστασιακή συσκευασία τους (κουτί ή ζελέ)

Θα πρέπει να συνοδεύονται από όλα τα έγγραφα με τα οποία παραδόθηκε το προϊόν (π.χ. Λιανική απόδειξη, τιμολόγιο κ.λπ.).

Αλλαγές προϊόντων

Παρακαλώ στείλτε μας email στο INFO@OLIVEWOODPENS.GR ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 211-0157924 για να δείξετε την επιθυμία σας να αλλάξετε τα προϊόντα σας.

Διευκρινίζεται ότι γίνονται πάντα αλλαγές στην τρέχουσα τιμή του προϊόντος με την επιπλέον χρέωση που αναφέρεται παραπάνω.
Εάν το νέο προϊόν που επιλέγετε έχει χαμηλότερη τιμή από αυτήν που επιστρέφετε, δικαιούστε κουπόνι έκπτωσης ίσο με τη διαφορά. Δεν θα δοθεί επιστροφή χρημάτων για την παραπάνω περίπτωση.

Ακύρωση παραγγελίας – Δικαίωμα υπαναχώρησης

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας στις ακόλουθες περιπτώσεις:

α) Πριν από την αποστολή: – Η ακύρωση είναι δυνατή στέλνοντας ένα e-mail στο info@olivewoodpens.gr
ή τηλεφωνικώς στο 211-0157924 καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 16:00
Η ακύρωση που έγινε μετά την αποστολή της παραγγελίας σας έχει ως αποτέλεσμα χρεώσεις για έξοδα αποστολής και επιστροφής του προϊόντος